Pressekit


Fire top attraktion til særlige priser i København

If you like excitement, thrill, world records and surprises – and wants to get some hours of experiences beyond the ordinary, then the top attraction of Copenhagen are a good bet.

Hvis man er til spænding, gys, verdensrekorder og overraskelser – og har lyst til at få nogle timers oplevelser udover det sædvanlige, så er Københavns Topattraktioner et godt bud.

Fra blot 114 til 228 kroner kan man opleve hele fire topattraktioner, som ligger en kort gåafstand fra hinanden omkring Strøget og Rådhuspladsen i København.

På Rådhuspladsen er det Ripley’s Believe It or Not! Museum, der henholdsvis er museum for bizarre oplevelser med alt fra skrumpehoveder til billeder af Dronning Margrethe, der er lavet af nullermænd fra en tørretumbler, hvorimod Eventyrhuset viser hele H.C. Andersens historie og udvalgte eventyr i gallerier med spændende lyd- og lyseffekter.

På Strøget, tæt ved Kgs. Nytorv, ligger de to andre attraktioner, hvor man også kan bruge timer på Guinness World Records, som viser ekstremer inden for verdensrekorder. Blandt andet verdens højeste mand på 272 cm og verdens tungeste – den metalspisende mand – ligesom der er muligheder for fysisk at udfordre hinanden inden for boksning, cykling m.v. Og hvis man har mod på at accelerere fra 0 til 508 km/t på blot 4,6 sekunder, så står der en ægte dragster klar til simuleret kørsel.

Ved siden af ligger The Mystic Exploratorie, hvor man kan opleve gys og grin. Her kan man teste sig selv i den elektriske stol, indtil man mærker varmen – og hele museet emmer af speciel stemning bl.a. med Dr. Jekylls laboratorium, og fangekælder. Selvom det lyder drabeligt, kan vi alligevel anbefale det for familier med mindre børn.

Presse Kit

Hvis du er medlem af pressen, er du velkommen til at downloade vores Press Kit ((Word-dokument – kun dansk)

Brug for yderligere oplysninger?

Manager: Tina Lundh-Larsen
Telefon: +45 33 36 81 01
Email: info@topattractions.dk