FAQs


Ofte stillede spørgsmål til vores placering

Q. Hvad kan jeg finde indeni?

SVAR: Inde i Ripley’s Museum … Se Taj Mahal, som blev bygget af 300.000 tændstikker. Se Dronning Margrethe på et billede der er fremstillet af lommen fnug. Mød den dødsdømte fange, der overlevede 13 skud og blev tildelt en benådning. Se mere

Inde i Guinness-museet … Besøg den 1.000 m2 store attraktion fyldt med spændende rekorder inden for sport, kunst, musik, natur og videnskab. Mød verdens højeste mand, der målte 272 cm – bare én af de mange attraktioner giver i det mindste en times underholdning for hele familien. Se mere

Inde i H.C. Andersen Museum … Se og lyt til HC Andersens mange eventyr i farverige skærme med spændende lys-og lydeffekter! Oplev hele historien om sit liv – fra hans barndom til hans voksne liv og hans mange rejser over hele verden. Se mere

Inde i Exploratorie … Udforsk en verden af mærkelige fænomener. Mærk ryste og tage del i spillet! Oplev en ægte kirkegård atmosfære – prøv spøgelseshjulet og se, hvem der ligger i graven! Se mere

Q. Hvor lang tid tager det at turnere museet?

SVAR: Alle attraktioner er selvstændige guidet, så du kan gå igennem i din fritid. Tid tildelingsbeløbet for Ripley’s Believe det eller ej! er mellem 1 og 1 ½ time.

Q. Kan jeg tage billeder?

SVAR: Ja, vi opfordre både fotos og videoer til at registrere dit besøg på vores attraktioner. Kan du dele din oplevelse med os!

Q. Hvor kan jeg parkere?

SVAR: Der er flere overflade parkeringspladser inden for en to-blok radius af vores attraktioner. Garage parkering er til rådighed på tværs af gaden.

Q. Er museet kørestolsadgang?

SVAR: På grund af placeringen af vores attraktioner i registreret, gamle bygninger, vi skal rådgive dig, at adgang er ikke kørestolsbruger venlige.

Q. Hvilke former for betaling accepterer?

SVAR: Vi accepterer kontanter, alle større kreditkort, og rejsechecks.

Q. Kan jeg købe billetter online?

SVAR: Nej, men du kan ringe direkte til os for at reservere din billet eller købe dem på alle vores billet skranker.

Q. Hvor kan jeg finde kuponer eller rabatter?

SVAR: Vores kuponer kan findes mange steder. Forskellige downtown magasiner, kort og brochurestandere tilbyde vores rabatter.

Q. Vil du tilbyde gruppe satser?

SVAR: Rabat er tilgængelige for enhver gruppe af 12 eller flere personer. Flere oplysninger om grupper her.

Q.Kan jeg oprette en ekskursion?

SVAR: Til planlægningsformål, kan du reservere ekskursioner på forhånd. Ring til vores kontor på 33 32 31 31 direkte, og vi vil hjælpe dig med de ordninger.

Q. Har du vært fødselsdagsfester?

SVAR: Til planlægningsformål, kan du reservere fødselsdagsfester på forhånd. Ring til vores kontor på 33 32 31 31 direkte, og vi vil hjælpe dig med de ordninger.