DOWNLOADS

 • Brochurer

  Download Ripley´s Attractions brochurer

  Ripley’s Brochure

 • Pressemateriale

  Press Kit opdateres snart.

  Information om Attraktionerne

  Hvis du er til spænding, gys, verdensrekorder og overraskelser – og du har lyst til et par timer med oplevelser lidt ud over det sædvanlige, så er Ripley´s Attractions i København et godt bud.

  <strong kan du opleve alle fire attraktioner, som kun ligger en kort gåtur fra hinanden omkring Strøget og Rådhuspladsen.</strong

  På Rådhuspladsen finder du Ripley´s Believe It or Not og H.C. Andersen Eventyrhuset. Det ene byder på bizarre oplevelser – alt fra skrumpehoveder til portrætter af Dronning Margrethe lavet udelukkende af lommeuld, mens det andet fortæller den spændende historie om H.C. Andersen og hans mange enestående eventyr præsenteret i farverige udstillinger.

  På Strøget, gågaden, tæt ved Kongens Nytorv, finder du de to andre attraktioner. På Guinness World Records Museum kan du opleve de mest ekstreme verdensrekorder. Blandt meget andet kan du møde verdens højeste mand, som målte 272 cm, og verdens tungeste mand, eller den altædende mand, som i sin livstid nåede at indtage omkring 8 tons metal og glas. Du kan også prøve dig selv af fysisk i boksning eller på cykel – og hvis du tør, kan du prøve oplevelsen af at accelerere fra 0 til 508 km/t i en dragster-simulator.

  Som nabo ligger The Mystic Exploratorie, hvor den står på gys og illusioner. Her kan du sætte dig i den elektriske stol og sidde så længe du tør. Alle lokalerne er fulde af mystiske fænomener – blandt andet Dr. Jekylls laboratorium. Selvom dette måske lyder lidt uhyggeligt, så kan vi sagtens anbefale stedet til familier med børn.


  For Yderligere Information:
  Kontakt Mikkel Sonne på +45 33 32 31 31 eller udfyld kontaktformularen nederst på denne side.