Top Tent

FIND OS

Ripley’s Believe It or Not! ligger midt på Rådhuspladsen i København.

Transport

Metro: Rådhuspladsen

Bus: 2A, 5C, 10, 23, 33 250S

Tog: Københavns Hovedbanegård eller Vesterport Station er begge 5 minutter væk.

Parkering: Vi anbefaler offentlig transport eller cykel. Der er begrænset parkering i gaderne omkring os eller i Q-Park i Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, på den anden side af Rådhuspladsen.

BESØG OS

Oplev det skøreste museum i København!

Rådhuspladsen 57
1550 København V

Mandag–Torsdag: 10 – 18*
Fredag–Søndag: 10 – 19*

*Sidste indgang. Museet lukker én time senere.

Spørgsmål? Du kan ringe til os, sende os en email eller udfylde nedenstående formular.

+45 33 32 31 31

copenhagen@ripleys.com

Plan Your Visit - Dutch
Sending

FAQ

Skal jeg købe billetter online?

Klik her for at købe billetter til Ripley’s Believe It or Not! og spring køen over!
Husk at du sparer penge med et Fun Pass til alle fire attraktioner. Fun Pass er gyldigt i et år fra købsdatoen, så du behøver ikke se det hele samme dag.

Min billet eller rabatkupon er udløbet?

Har du en billet eller en rabatkupon, der udløb under corona-nedlukningen? Bare rolig – din billet/kupon er gyldig i hele 2022.

Hvor ligger I?

Vores attraktioner ligger på to adresser i Københavns Indre By, i hver sin ende af strøget. Det tager cirka 15 minutter at gå fra det ene sted til det andet – eller bare to stop med Metroen.

Ripley’s Believe It or Not! og Hans Christian Andersen Experience ligger på Rådhuspladsen 57.

Guinness World Records og The Mystic Exploratorie ligger på Østergade 16 (Strøget ved Kongens Nytorv).

Husk at du sparer penge med et Fun Pass til alle fire attraktioner. Fun Pass er gyldigt i et år fra købsdatoen, så du behøver ikke se det hele samme dag.

Hvad kan jeg opleve?

Ripley’s Believe It or Not! Det skøreste sted i byen! I Skandinaviens eneste Ripley’s Believe It or Not! finder du 1.500 m2 fyldt med usædvanlig kunst, optiske illusioner og sære fænomener. Se manden uden underkrop, Dronning Margrethe lavet af lommeuld og ægte skrumpehoveder. Du kan også bliv svimmel i hvirveltunnellen, se et vampyrdræbersæt og verdens grimmeste kvinde og opleve voksfigurer af nogle af verdens mest bizarre mennesker!

Hans Christian Andersen Experience: Gå en tur i H.C. Andersens fortryllende eventyrverden, og tag en selfie med den berømte dansker. Lær om hans opvækst i Odense og oplev hans mest elskede eventyr komme til live med lys, lyd og dufteffekter.

Guinness World Records: Oplev alverdens rekorder på det eneste Guinness World Records Museum i Europa. Se rekorder fra sportens, kulturens og naturens verden. Slå din egen rekord i vores interaktive Game Zone og spil på verdens største Pac-Man spil! Mød manden der har spist 9 tons metal og mål dig selv ved siden af verdens højeste mand, Robert Wadlow, der var 272 cm.

The Mystic Exploratorie: Er du parat til at opleve det uhyggelige, det overraskende og det mystiske? Du ved aldrig hvad der venter om det næste hjørne i The Mystic Exploratorie! Se malerierne kommer til live i de mørke gange og oplev, hvad der sker på den øde kirkegård ved midnat. Du vil nyde hvert et gysende øjeblik!

Hvor lang tid tager et besøg?

Vores museer er uden guides, hvor du i dit eget tempo kan opleve alt, hvad vi har at byde på. Vi anbefaler en time – men du er velkommen til at blive hele dagen, hvis du vil!

Er attraktionerne tilgængelige for kørestole?

Vi bor i gamle, fredede bygninger, der desværre ikke er tilgængelige med kørestol.

Kan jeg have klapvogn/barnevogn/bagage med?

Vi har flere etager og fraråder klapvogne, barnevogne og større bagage. De kan, på eget ansvar, efterlades i lobbyen under besøget.

Har I grupperabat?

Ja, grupper på 10 eller flere får 10% rabat ved indgangen. Klik her for at få mere at vide.

Hvilke procedurer har du på plads for at minimere spredningen af sygdom blandt gæster?

Vi tager grundige skridt for at holde vores attraktioner sikre og fremme et sundt miljø. For at beskytte vores gæster og medarbejdere og forhindre spredning af sygdom anvender vi strenge sanitære standarder og robuste rengøringsprocedurer, herunder:

  • Omfattende træning i at opretholde en sikker og hygiejnisk arbejdsplads og miljø for vores gæster
  • Egnet personligt beskyttelsestøj til dem, der er pålagt rengøringsopgaver
  • Procedurer for rengøring og desinfektion af områder i løbet af dagen, og hvor der er mistanke om eller indberettet sygdom
  • Hurtig reaktion på spild, affald og andre situationer
  • Daglige sanitære procedurer for alt, inklusive badeværelser, vandhaner og håndvaske, bænke og skraldespande

Vi stoler på, at du træffer dit eget valg, om du vil bære en ansigtsmaske, og beder dig respektere vores andre gæsters valg.

Vi overvåger tæt lokale, statslige og nationale offentlige sundhedsmyndigheder og tager deres vejledning, når der er behov for yderligere forebyggende foranstaltninger. En iboende risiko for eksponering for COVID-19 eksisterer på ethvert offentligt sted, hvor mennesker er til stede. COVID-19 er en ekstremt smitsom sygdom, der kan føre til alvorlig sygdom og død. Ved at besøge Ripley’s Attraktioner påtager du dig frivilligt alle risici relateret til eksponering for COVID-19.

Bottom Tent