Top Tent

FIND OS

Ripley’s Believe It or Not! ligger midt på Rådhuspladsen i København.

Transport

Metro: Rådhuspladsen

Bus: 2A, 5C, 10, 23, 33 250S

Tog: Københavns Hovedbanegård eller Vesterport Station er begge 5 minutter væk.

Parkering: Vi anbefaler offentlig transport eller cykel. Der er begrænset parkering i gaderne omkring os eller i Q-Park i Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, på den anden side af Rådhuspladsen.

BESØG OS

Oplev det skøreste museum i København!

Rådhuspladsen 57
1550 København V

Søndag – Torsdag: 10 – 19*
Fredag og Lørdag: 10 – 20*

*Sidste indgang. Museet lukker én time senere.

Spørgsmål? Du kan ringe til os, sende os en email eller udfylde nedenstående formular.

+45 33 32 31 31

copenhagen@ripleys.com

Plan Your Visit - Dutch
Sending

FAQ

Skal jeg købe billetter online?

Det er for tiden ikke muligt at købe billetter online. Billetter købes ved indgangen.
Husk at du sparer penge med et Fun Pass til alle fire attraktioner. Fun Pass er gyldigt i et år fra købsdatoen, så du behøver ikke se det hele samme dag.

Min billet eller rabatkupon er udløbet?

Har du en billet eller en rabatkupon, der udløb under corona-nedlukningen? Bare rolig – din billet/kupon er gyldig i hele 2022.

Hvor ligger I?

Vores attraktioner ligger på to adresser i Københavns Indre By, i hver sin ende af strøget. Det tager cirka 15 minutter at gå fra det ene sted til det andet – eller bare to stop med Metroen.

Ripley’s Believe It or Not! og Hans Christian Andersen Experience ligger på Rådhuspladsen 57.

Guinness World Records og The Mystic Exploratorie ligger på Østergade 16 (Strøget ved Kongens Nytorv).

Husk at du sparer penge med et Fun Pass til alle fire attraktioner. Fun Pass er gyldigt i et år fra købsdatoen, så du behøver ikke se det hele samme dag.

Hvad kan jeg opleve?

Ripley’s Believe It or Not! Det skøreste sted i byen! I Skandinaviens eneste Ripley’s Believe It or Not! finder du 1.500 m2 fyldt med usædvanlig kunst, optiske illusioner og sære fænomener. Se manden uden underkrop, Dronning Margrethe lavet af lommeuld og ægte skrumpehoveder. Du kan også bliv svimmel i hvirveltunnellen, se et vampyrdræbersæt og verdens grimmeste kvinde og opleve voksfigurer af nogle af verdens mest bizarre mennesker!

Hans Christian Andersen Experience: Gå en tur i H.C. Andersens fortryllende eventyrverden, og tag en selfie med den berømte dansker. Lær om hans opvækst i Odense og oplev hans mest elskede eventyr komme til live med lys, lyd og dufteffekter.

Guinness World Records: Oplev alverdens rekorder på det eneste Guinness World Records Museum i Europa. Se rekorder fra sportens, kulturens og naturens verden. Slå din egen rekord i vores interaktive Game Zone og spil på verdens største Pac-Man spil! Mød manden der har spist 9 tons metal og mål dig selv ved siden af verdens højeste mand, Robert Wadlow, der var 272 cm.

The Mystic Exploratorie: Er du parat til at opleve det uhyggelige, det overraskende og det mystiske? Du ved aldrig hvad der venter om det næste hjørne i The Mystic Exploratorie! Se malerierne kommer til live i de mørke gange og oplev, hvad der sker på den øde kirkegård ved midnat. Du vil nyde hvert et gysende øjeblik!

Hvor lang tid tager et besøg?

Vores museer er uden guides, hvor du i dit eget tempo kan opleve alt, hvad vi har at byde på. Vi anbefaler en time – men du er velkommen til at blive hele dagen, hvis du vil!

Er attraktionerne tilgængelige for kørestole?

Vi bor i gamle, fredede bygninger, der desværre ikke er tilgængelige med kørestol.

Kan jeg have klapvogn/barnevogn/bagage med?

Vi har flere etager og fraråder klapvogne, barnevogne og større bagage. De kan, på eget ansvar, efterlades i lobbyen under besøget.

Har I grupperabat?

Ja, grupper på 10 eller flere får 10% rabat ved indgangen. Klik her for at få mere at vide.

Bottom Tent